Ось простий рецепт дитячих сирників:
Інгредієнти:
- 500 г творогу
- 2 яйця
- 4 столові ложки цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру або ванільного екстракту
- 4 столові ложки манної крупи або пшеничного борошна
- 2 столові ложки вершкового масла або рослинної олії для смаження
- Сіль за смаком
- Сметана або фруктовий сироп для подачі (опціонально)
Інструкції:
- У великій мисці змішайте творог, яйця, цукор, ванільний цукор або екстракт, манну крупу або борошно та невелику кількість солі. Замішайте все добре до однорідності.
- Розігрійте сковоріду з добре розподіленою олією на середньому вогні.
- Формуйте невеликі сирники з отриманої маси, зберігаючи їх розмір невеликим, щоб їх легше було обертати на сковоріді.
- Смажте сирники на обох сторонах до золотистого кольору та готовності всередині (приблизно 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні).
- Після смаження вийміть сирники з сковоріди і дайте їм трохи охолонути перед подачею.
- Подаємо дитячі сирники теплими або залиште їх охолонути до кімнатної температури. Можна подавати зі сметаною або фруктовим сиропом, якщо бажаєте додати більше смаку.
Ці сирники вийдуть ніжними, смачними і ситними – ідеальними для дитячого сніданку або перекусу. Насолоджуйтеся!