Рецепт смачної юшки з рибними фрикадельками:
Юшка з рибними фрикадельками
Інгредієнти:
Для юшки:
- 1 літр рибного бульйону
- 2 картоплі
- 1 морква
- 1 цибуля
- 2 стебла селери
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп тощо)
Для рибних фрикадельок:
- 300 г філе риби (наприклад, сом, тріска або лосось)
- 1 яйце
- 2 столові ложки крупної крупки
- 1 столова ложка зеленої цибулі (нарізана)
- 1 зубчик часнику (подрібнений)
- Сіль та перець за смаком
Інструкції:
- Підготовка і приготування бульйону: У великій каструлі доведіть до кипіння рибний бульйон. Додайте нарізану картоплю, моркву, цибулю та селеру. Готуйте на помірному вогні протягом 15-20 хвилин або доки овочі не стануть м’якими. Спеції додавайте за смаком.
- Підготовка рибних фрикадельок: Подрібніть філе риби на дрібні шматочки або використовуйте блендер для перемелення риби. У мисці змішайте рибу, яйце, крупку, нарізану зелену цибулю, подрібнений часник, сіль та перець за смаком. Сформуйте невеликі фрикадельки.
- Готування рибних фрикадельок: Розігрійте трохи олії або вершкового масла на середньому вогні у сковорідці. Обсмажте рибні фрикадельки з обох сторін до золотистого кольору та готовності всередині, це займе близько 5-7 хвилин.
- Подача: Розлійте юшку в тарілки, додайте рибні фрикадельки та прикрасьте свіжою зеленню.
- Подавання: Подавайте гарячу юшку з рибними фрикадельками зі свіжим хлібом або крутонами.
Цей смачний і поживний обід або вечерю можна подавати гарячим, насолоджуючись ароматом і смаком свіжих інгредієнтів. Насолоджуйтеся вашою юшкою з рибними фрикадельками!