Юшка з рибними фрикадельками

Рецепт смачної юшки з рибними фрикадельками:

Юшка з рибними фрикадельками

Інгредієнти:

Для юшки:

  • 1 літр рибного бульйону
  • 2 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2 стебла селери
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп тощо)

Для рибних фрикадельок:

  • 300 г філе риби (наприклад, сом, тріска або лосось)
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки крупної крупки
  • 1 столова ложка зеленої цибулі (нарізана)
  • 1 зубчик часнику (подрібнений)
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції:

  1. Підготовка і приготування бульйону: У великій каструлі доведіть до кипіння рибний бульйон. Додайте нарізану картоплю, моркву, цибулю та селеру. Готуйте на помірному вогні протягом 15-20 хвилин або доки овочі не стануть м’якими. Спеції додавайте за смаком.
  2. Підготовка рибних фрикадельок: Подрібніть філе риби на дрібні шматочки або використовуйте блендер для перемелення риби. У мисці змішайте рибу, яйце, крупку, нарізану зелену цибулю, подрібнений часник, сіль та перець за смаком. Сформуйте невеликі фрикадельки.
  3. Готування рибних фрикадельок: Розігрійте трохи олії або вершкового масла на середньому вогні у сковорідці. Обсмажте рибні фрикадельки з обох сторін до золотистого кольору та готовності всередині, це займе близько 5-7 хвилин.
  4. Подача: Розлійте юшку в тарілки, додайте рибні фрикадельки та прикрасьте свіжою зеленню.
  5. Подавання: Подавайте гарячу юшку з рибними фрикадельками зі свіжим хлібом або крутонами.

Цей смачний і поживний обід або вечерю можна подавати гарячим, насолоджуючись ароматом і смаком свіжих інгредієнтів. Насолоджуйтеся вашою юшкою з рибними фрикадельками!