Угорський суп-рагу з курячих потрухів (Hortobágyi palacsinta) — це ситна та ароматна страва, яка поєднує в собі багатий смак курячого м’яса зі смаком угорських спецій. Ось рецепт для приготування цього чудового угорського супу-рагу:
Угорський суп-рагу з курячих потрухів
Інгредієнти:
- 500 г курячих потрух (наприклад, серця, печінка, шлунок), нарізані на дрібні шматочки
- 1 велика цибуля, нарізана
- 2-3 стебла селери, нарізані
- 2-3 моркви, нарізані
- 2 столові ложки олії
- 2 столові ложки паприки (солодка або гостра, за смаком)
- 1 столова ложка томатної пасті
- 1 лавровий лист
- Сіль і чорний перець за смаком
- 1 літр курячого бульйону
- 200 мл сметани
- Свіжа петрушка для прикраси
Інструкції:
- У великій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю, селеру та моркву і обсмажте їх, помішуючи, доки овочі не стануть м’якими.
- Додайте курячі потрухи до каструлі та обсмажте, поки вони не стануть золотистими з усіх боків.
- Додайте паприку і томатну пасту до каструлі та гарно змішайте, щоб овочі та м’ясо були рівномірно покриті приправами.
- Додайте курячий бульйон та лавровий лист до каструлі. Піднесіть до кипіння, зменшіть вогонь та варіть протягом 20-30 хвилин або доки курячі потрухи не стануть м’якими.
- Смакуйте суп-рагу та за смаком додайте сіль і перець.
- Подавайте суп-рагу з курячих потрух на глибоких тарілках, прикрасивши кожну порцію ложкою сметани та свіжою петрушкою.
Цей угорський суп-рагу з курячих потрух — ситна та ароматна страва, яка прекрасно підійде для обіду чи вечері. Насолоджуйтеся смаком!