Угорський суп-рагу з курячих потрухів

Угорський суп-рагу з курячих потрухів (Hortobágyi palacsinta) — це ситна та ароматна страва, яка поєднує в собі багатий смак курячого м’яса зі смаком угорських спецій. Ось рецепт для приготування цього чудового угорського супу-рагу:

Угорський суп-рагу з курячих потрухів

Інгредієнти:

  • 500 г курячих потрух (наприклад, серця, печінка, шлунок), нарізані на дрібні шматочки
  • 1 велика цибуля, нарізана
  • 2-3 стебла селери, нарізані
  • 2-3 моркви, нарізані
  • 2 столові ложки олії
  • 2 столові ложки паприки (солодка або гостра, за смаком)
  • 1 столова ложка томатної пасті
  • 1 лавровий лист
  • Сіль і чорний перець за смаком
  • 1 літр курячого бульйону
  • 200 мл сметани
  • Свіжа петрушка для прикраси

Інструкції:

  1. У великій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю, селеру та моркву і обсмажте їх, помішуючи, доки овочі не стануть м’якими.
  2. Додайте курячі потрухи до каструлі та обсмажте, поки вони не стануть золотистими з усіх боків.
  3. Додайте паприку і томатну пасту до каструлі та гарно змішайте, щоб овочі та м’ясо були рівномірно покриті приправами.
  4. Додайте курячий бульйон та лавровий лист до каструлі. Піднесіть до кипіння, зменшіть вогонь та варіть протягом 20-30 хвилин або доки курячі потрухи не стануть м’якими.
  5. Смакуйте суп-рагу та за смаком додайте сіль і перець.
  6. Подавайте суп-рагу з курячих потрух на глибоких тарілках, прикрасивши кожну порцію ложкою сметани та свіжою петрушкою.

Цей угорський суп-рагу з курячих потрух — ситна та ароматна страва, яка прекрасно підійде для обіду чи вечері. Насолоджуйтеся смаком!