Суп із мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом

Ось простий рецепт супу з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом, який точно зігріє вас в холодну пору:

Суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом

Інгредієнти:

  • 300 г мисливських ковбасок, нарізаних тонкими колечками
  • 1 невеликий гарбуз, нарізаний на кубики
  • 1 цибуля, нарізана
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 склянка білого рису, промитого
  • 1 літр курячого бульйону або води
  • 200 мл вершків (35% жирності)
  • 2 столові ложки оливкової олії або вершкового масла
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп тощо)

Інструкції:

  1. У великій каструлі розігрійте олію або вершкове масло на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та часник і готуйте, помішуючи, доки вони не стануть м’якими та прозорими, близько 5 хвилин.
  2. Додайте нарізані мисливські ковбаски до каструлі та готуйте, помішуючи, доки вони не стануть підрум’яненими.
  3. Після цього додайте нарізаний гарбуз до каструлі разом із курячим бульйоном або водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте, помішуючи, доки гарбуз не стане м’яким, близько 15-20 хвилин.
  4. Додайте промитий рис до супу та готуйте, помішуючи, ще 15 хвилин або доки рис не буде готовий.
  5. Після того, як суп готовий, додайте вершки та смакуйте. Додайте сіль та перець за смаком.
  6. Подаємо гарячий суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом, прикрасивши кожну порцію свіжою зеленню.

Цей суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом — прекрасний варіант для смачного та ситного обіду або вечері, особливо у холодну погоду. Насолоджуйтеся смаком!