Ось простий рецепт супу з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом, який точно зігріє вас в холодну пору:
Суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом
Інгредієнти:
- 300 г мисливських ковбасок, нарізаних тонкими колечками
- 1 невеликий гарбуз, нарізаний на кубики
- 1 цибуля, нарізана
- 2 зубчики часнику, подрібнені
- 1 склянка білого рису, промитого
- 1 літр курячого бульйону або води
- 200 мл вершків (35% жирності)
- 2 столові ложки оливкової олії або вершкового масла
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп тощо)
Інструкції:
- У великій каструлі розігрійте олію або вершкове масло на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та часник і готуйте, помішуючи, доки вони не стануть м’якими та прозорими, близько 5 хвилин.
- Додайте нарізані мисливські ковбаски до каструлі та готуйте, помішуючи, доки вони не стануть підрум’яненими.
- Після цього додайте нарізаний гарбуз до каструлі разом із курячим бульйоном або водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте, помішуючи, доки гарбуз не стане м’яким, близько 15-20 хвилин.
- Додайте промитий рис до супу та готуйте, помішуючи, ще 15 хвилин або доки рис не буде готовий.
- Після того, як суп готовий, додайте вершки та смакуйте. Додайте сіль та перець за смаком.
- Подаємо гарячий суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом, прикрасивши кожну порцію свіжою зеленню.
Цей суп з мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом — прекрасний варіант для смачного та ситного обіду або вечері, особливо у холодну погоду. Насолоджуйтеся смаком!