Солянка збірна м’ясна

Солянка — це смачний і поживний суп, який складається з різних видів м’яса, ковбаси, овочів та ароматних спецій. Ось рецепт збірної м’ясної солянки:

Збірна м’ясна солянка

Інгредієнти:

  • 300 г різних видів м’яса (яловичина, свинина, курка), нарізаного на кубики
  • 200 г вареної ковбаси, нарізаної на колечка
  • 1 велика цибуля, нарізана
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 2 столові ложки томатної пасті
  • 3-4 картоплини, нарізані на кубики
  • 1/2 склянки маринованих огірків, нарізаних
  • 1/2 склянки маринованих грибів (опціонально)
  • 1/4 склянки олив або маслин
  • 1 лимон (сок)
  • 1 літр м’ясного бульйону або води
  • 2 столові ложки олії для смаження
  • Сіль та перець за смаком
  • 1/4 склянки квасолі
  • Сметана та свіжа зелень для подачі

Інструкції:

  1. У великій каструлі розігрійте олію та обсмажте на ній нарізану цибулю та часник до м’якості, додайте томатну пасту і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини.
  2. Додайте нарізані м’ясо та обсмажте до золотистого кольору. Після цього додайте варену ковбасу та картоплю і злегка підсмажте.
  3. Додайте м’ясний бульйон або воду до каструлі та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і додайте мариновані огірки, гриби (якщо використовуєте), оливи та квасоль. Продовжуйте готувати на помірному вогні принаймні 30-40 хвилин.
  4. Перед подачею додайте сіль, перець та сік з лимона для насичення смаку.
  5. Подаємо гарячу солянку у глибоких тарілках, прикрашаючи кожну порцію сметаною та свіжою зеленню.

Ця збірна м’ясна солянка стане чудовим варіантом для смачного та поживного обіду чи вечері. Насолоджуйтеся смаком!