Ось простий рецепт печінкового торта:
Інгредієнти:
- 500 г печінки (можна взяти курячу або свинячу)
- 1 цибуля
- 3 яйця
- 100 г вершкового масла
- 100 г муки
- сіль і перець за смаком
- зелень (петрушка, кроп, базилік) для прикраси
Інструкції:
- Почніть зі сковорідки, на якій злегка підсмажте печінку разом з нарізаною цибулею до м’якості.
- Переложіть печінку з цибулею в блендер. Додайте туди яйця, вершкове масло, муку, сіль і перець.
- Зберіть усе це в блендері до однорідної консистенції.
- Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
- Викладіть форму для запікання папером для випічки або змащуйте її маслом.
- Влійте отриману суміш з блендера в форму.
- Пекти торт приблизно 30-40 хвилин або доки верх не стане золотистим.
- Прикрасьте торт свіжою зеленню перед подачею.
Це досить базовий рецепт, який можна модифікувати, додавши, наприклад, сир чи інші інгредієнти за смаком.