Печінковий торт рецепт

Ось простий рецепт печінкового торта:

Інгредієнти:

  • 500 г печінки (можна взяти курячу або свинячу)
  • 1 цибуля
  • 3 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г муки
  • сіль і перець за смаком
  • зелень (петрушка, кроп, базилік) для прикраси

Інструкції:

  1. Почніть зі сковорідки, на якій злегка підсмажте печінку разом з нарізаною цибулею до м’якості.
  2. Переложіть печінку з цибулею в блендер. Додайте туди яйця, вершкове масло, муку, сіль і перець.
  3. Зберіть усе це в блендері до однорідної консистенції.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
  5. Викладіть форму для запікання папером для випічки або змащуйте її маслом.
  6. Влійте отриману суміш з блендера в форму.
  7. Пекти торт приблизно 30-40 хвилин або доки верх не стане золотистим.
  8. Прикрасьте торт свіжою зеленню перед подачею.

Це досить базовий рецепт, який можна модифікувати, додавши, наприклад, сир чи інші інгредієнти за смаком.