Жульєн в тарталетках

Ось простий рецепт жульєна в тарталетках:

Інгредієнти:

  • 4-6 тарталеток (залежно від розміру)
  • 300 г курячого філе (або будь-якого іншого м’яса)
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 200 г шампіньйонів
  • 200 мл вершкового соусу або вершків
  • 100 г твердого сиру (пармезан, гауда, чеддер)
  • Сіль і перець за смаком
  • Олія для смаження
  • Свіжі зелені для прикраси (петрушка, кроп)

Інструкції:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
  2. Наріжте куряче філе або м’ясо на дрібні шматочки. Поріжте цибулю, часник і шампіньйони.
  3. Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Поставте куряче філе на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Додайте цибулю, часник і шампіньйони, смажте до м’якості овочів.
  4. Додайте до сковороди вершковий соус або вершки, сіль і перець за смаком. Потушіть на помірному вогні декілька хвилин, доки соус не згустнеться.
  5. Наповніть тарталетки отриманою начинкою.
  6. Натріть твердий сир ізверху на начинку в тарталетках.
  7. Поставте тарталетки на противень і запікайте в духовці приблизно 10-15 хвилин, або доки сир не розтане і не стане золотистим.
  8. Вийміть з духовки і прикрасьте свіжими зеленими травами перед подачею на стіл.

Такі тарталетки з жульєном стануть чудовим апетитним додатком до вашого столу. Насолоджуйтеся!