Ось простий рецепт жульєна в тарталетках:
Інгредієнти:
- 4-6 тарталеток (залежно від розміру)
- 300 г курячого філе (або будь-якого іншого м’яса)
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 200 г шампіньйонів
- 200 мл вершкового соусу або вершків
- 100 г твердого сиру (пармезан, гауда, чеддер)
- Сіль і перець за смаком
- Олія для смаження
- Свіжі зелені для прикраси (петрушка, кроп)
Інструкції:
- Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
- Наріжте куряче філе або м’ясо на дрібні шматочки. Поріжте цибулю, часник і шампіньйони.
- Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Поставте куряче філе на сковороду і обсмажте до золотистого кольору. Додайте цибулю, часник і шампіньйони, смажте до м’якості овочів.
- Додайте до сковороди вершковий соус або вершки, сіль і перець за смаком. Потушіть на помірному вогні декілька хвилин, доки соус не згустнеться.
- Наповніть тарталетки отриманою начинкою.
- Натріть твердий сир ізверху на начинку в тарталетках.
- Поставте тарталетки на противень і запікайте в духовці приблизно 10-15 хвилин, або доки сир не розтане і не стане золотистим.
- Вийміть з духовки і прикрасьте свіжими зеленими травами перед подачею на стіл.
Такі тарталетки з жульєном стануть чудовим апетитним додатком до вашого столу. Насолоджуйтеся!