Гомбовці рецепт

Гомбовці — це страва із свинячого м’яса, яка має свої корені у словацькій кухні. Ось простий рецепт приготування гомбовців:

Інгредієнти:

  • 500 г свинячого фаршу
  • 1 цибуля, дрібно нарізана
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • 1 яйце
  • 1/2 склянки сухарів або панірувальних сухарів
  • Сіль і перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Інструкції:

  1. У глибокій мисці змішайте свинячий фарш, дрібно нарізану цибулю, часник, яйце, сіль, перець і сухарі.
  2. Сформуйте з отриманої суміші котлетки або кульки, котрі будуть нагадувати ковбаски або м’ясні кульки.
  3. Розігрійте сковоріду з рослинною олією на середньому вогні.
  4. Поставте гомбовці на розігріту сковоріду і смажте з усіх боків до золотистого кольору та до того, як вони будуть добре прожарені всередині (близько 7-10 хвилин з кожного боку).
  5. Після смаження гомбовців, вийміть їх на паперову рушник, щоб зняти надмірну олію.
  6. Готові гомбовці готуються до подачі. Їх можна подавати гарячими з картоплею, овочами або соусом за вашим смаком.

Цей рецепт гомбовців є досить простим і швидким у приготуванні, але водночас дуже смачним і задовільним. Насолоджуйтеся вашими гомбовцями!