Гарячі канапки

Ось декілька ідей для гарячих канапок, які можна зробити дуже швидко і з використанням різних начинок:

  1. Канапки з тунцем і сиром:
  • Подрібніть консервований тунець у власному соку, додайте майонез, сіль та перець за смаком.
  • Розташуйте цю суміш на кусочках багету або хліба.
  • Посипте тонко нарізаним сиром (наприклад, чеддером або гаудою) і запекайте в духовці або в мікрохвильовій пічі до плавлення сиру.
  1. Канапки з шинкою та сиром:
  • Положіть на кусочки хліба або багету кілька шматочків вареної шинки.
  • Додайте тонко нарізаний сир (наприклад, ементаль або моцарелу).
  • Запекайте у духовці або на сковорідці до плавлення сиру та підрум’янювання канапок.
  1. Канапки з томатами та моцарелою:
  • Наріжте помідори на тонкі кружечки.
  • Розкладіть їх на хліб чи багет, приправте сіллю, перцем та сухими травами (наприклад, базиліком або орегано).
  • Покладіть на кожну канапку тонкі шматочки моцарели.
  • Запекайте у духовці до розтоплення сиру.
  1. Канапки з грибами та листям шпинату:
  • Обсмажте на сковорідці гриби (наприклад, шампіньйони або лисички) з часником та цибулею.
  • Розташуйте гриби на кусочках хліба або багету.
  • Додайте листя шпинату та верхній шар хліба чи багету.
  • Запекайте до золотистості.

Ці канапки можна змінювати, додавши свої улюблені інгредієнти або використовуючи залишки продуктів з холодильника. Насолоджуйтеся вашими гарячими канапками!