Білі гриби рецепти

Ось декілька рецептів з використанням білих грибів:

  1. Білі гриби мариновані:

Інгредієнти:

  • 500 г білих грибів
  • 1 цибуля (нарізана кільцями)
  • 2-3 зубчики часнику (дрібно нарізані)
  • 1 склянка оцту (9%)
  • 1 склянка води
  • 3 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки солі
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю (зерна)
  • Декілька гілок петрушки (для прикраси)

Інструкції:

  1. Гриби очистіть від землі та розріжте на крупніші шматки.
  2. Спершу приготуйте маринад: змішайте воду, оцет, цукор, сіль, часник та цибулю у каструлі і доведіть до кипіння.
  3. Додайте гриби в маринад і готуйте на помірному вогні 10-15 хвилин.
  4. Розлійте гарячі гриби разом з маринадом у стерилізовані банки і закрийте кришками.
  5. Коли банки охолонуть, пересипте гриби з маринадом на борщові тарілки, прикрасьте петрушкою та перцем.
  6. Білі гриби на шампурі з куркою:

Інгредієнти:

  • 500 г білих грибів
  • 500 г курячого філе (нарізане на кубики)
  • 1 цибуля (нарізана кільцями)
  • 2-3 зубчики часнику (дрібно нарізані)
  • Сіль і перець за смаком
  • Олія для смаження

Інструкції:

  1. Промийте білі гриби та обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
  2. На іншій сковороді обсмажте нарізану цибулю та часник.
  3. Додайте курячі кубики до цибулі та часнику та обсмажте до готовності.
  4. Насолоджуйтеся грибами та куркою на шампурі, підсмаженими на сковороді.

Ці рецепти допоможуть вам створити смачні страви з білих грибів. Насолоджуйтеся смаком!