Буріто рецепт

Ось класичний рецепт бурріто:

Інгредієнти:

  • 4-6 тортильї (буріто або пшеничні)
  • 500 г маринованого курячого м’яса або маринованої яловичини (нарізаного на смужки)
  • 1 чашка бурого рису (вареного)
  • 1 банка консервованих чорних або красних квасолів (промитих і проціджених)
  • 1 чашка твердого сиру (нарізаного на смужки або тертого)
  • 1 чашка гуакамоле
  • 1 чашка сметани або густого йогурту
  • Соус сальса за смаком
  • Сіль і перець за смаком
  • Олія для смаження (опціонально)

Інструкції:

  1. На духовці нагрійте тортильї, щоб вони стали гарячими і гнучкими. Якщо ви хочете, щоб тортильї були хрусткими, обсмажте їх трохи на сухій сковороді або духовці.
  2. У середній сковороді або каструлі розігрійте маринаду та обсмажте м’ясо до готовності. Під час обсмаження додайте сіль і перець за смаком.
  3. Приготуйте бурий рис відповідно до інструкцій на упаковці.
  4. На гарячі тортильї розкладіть рис, квасолі, мариноване м’ясо, твердий сир, гуакамоле, сметану або густий йогурт та соус сальса.
  5. Згорніть тортильї в бурріто, згорнувши краї і забезпечивши, щоб начинка не виходила.
  6. Якщо бажаєте, обсмажте бурріто на сухій сковороді з обох сторін до золотистого кольору.
  7. Подаємо бурріто гарячим, можна порізати його поперек на половинки або подати цілком на тарілці.

Цей рецепт бурріто можна доповнити будь-якими іншими інгредієнтами за вашим смаком, такими як нарізані помідори, мариновані перці, капуста або інші начинки. Насолоджуйтеся смаком!