Гречаники з мясом

Ось простий рецепт гречаників з м’ясом:

Інгредієнти:

  • 1 склянка гречки, вареної
  • 300 г м’яса (яловичини, свинини або курки), нарізаного на невеликі шматочки
  • 1 цибуля, дрібно нарізана
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані або протерті
  • 1 яйце
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів або манки
  • Сіль і перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Інструкції:

  1. Варіть гречку до готовності за інструкціями на упаковці.
  2. На сковоріді розігрійте олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та часник і смажте, поки вони не стануть м’якими та золотистими.
  3. Додайте нарізане м’ясо до цибулі та часнику. Смажте, помішуючи, доки м’ясо не стане золотистим.
  4. Переложіть готове м’ясо з цибулею та часником у велику миску. Додайте варену гречку, яйце, панірувальні сухарі або манку, сіль і перець за смаком. Помішайте всі інгредієнти добре, щоб вони стали однорідною масою.
  5. Розігрійте сковоріду з рослинною олією на середньому вогні. Формуйте з отриманої маси гречаників, кладіть на розігріту сковоріду і смажте до золотистого кольору з обох сторін, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
  6. Після смаження гречаників, відкладіть їх на паперові рушники, щоб зняти надмірну олію.
  7. Гречаники з м’ясом готові до подачі! Подаються гарячими, з овочами, соусом чи сметаною за вашим смаком.

Цей рецепт дозволить вам отримати смачні та ситні гречаники з м’ясом, які можна подавати як головну страву або гарнір до основного обіду. Насолоджуйтеся!