Ось як можна приготувати голубці в мультиварці:
Інгредієнти:
- Капустяні листя (якщо вони великі, розріжте на половини)
- Фарш (свинина, яловичина, або комбінація) — 500 г
- Рис — 1/2 склянки (попередньо сварений або варіть разом з голубцями в мультиварці)
- Цибуля — 1 середнього розміру, дрібно нарізана
- Часник — 2-3 зубчики, дрібно нарізаний
- Сіль і перець — за смаком
- Томатний соус або пасеровані помідори — 1 склянка
- Бульйон або вода — за необхідності
Інструкції:
- Підготуйте капустяні листя — відокремте від капусти, варіть у окропі або окропці, доки вони не стануть м’якими. Дайте їм остаточно остигнути і відібрати воду.
- У мисці змішайте фарш, рис, дрібно нарізану цибулю, часник, сіль і перець.
- Розкладіть капустяні листя на плоску поверхню і покладіть на кожен з них порцію фаршу. Згорніть листя в голубці, ущільнюючи кінці.
- Покладіть готові голубці в мультиварку, обережно розмістивши їх в один рівень.
- Зверху розлейте томатний соус або пасеровані помідори.
- Закрийте мультиварку кришкою і встановіть режим «Тушкування» або «Пароварка» на близько 40-45 хвилин, або за вказівкою вашої моделі мультиварки.
- Після завершення готування, дайте голубцям трохи остинути, а потім подавайте гарячими з соусом з мультиварки.
Цей метод готування дозволяє приготувати смачні і ніжні голубці без додаткових зусиль. Насолоджуйтеся вашими гарячими голубцями з мультиварки!