Голубці в мультиварці

Ось як можна приготувати голубці в мультиварці:

Інгредієнти:

  • Капустяні листя (якщо вони великі, розріжте на половини)
  • Фарш (свинина, яловичина, або комбінація) — 500 г
  • Рис — 1/2 склянки (попередньо сварений або варіть разом з голубцями в мультиварці)
  • Цибуля — 1 середнього розміру, дрібно нарізана
  • Часник — 2-3 зубчики, дрібно нарізаний
  • Сіль і перець — за смаком
  • Томатний соус або пасеровані помідори — 1 склянка
  • Бульйон або вода — за необхідності

Інструкції:

  1. Підготуйте капустяні листя — відокремте від капусти, варіть у окропі або окропці, доки вони не стануть м’якими. Дайте їм остаточно остигнути і відібрати воду.
  2. У мисці змішайте фарш, рис, дрібно нарізану цибулю, часник, сіль і перець.
  3. Розкладіть капустяні листя на плоску поверхню і покладіть на кожен з них порцію фаршу. Згорніть листя в голубці, ущільнюючи кінці.
  4. Покладіть готові голубці в мультиварку, обережно розмістивши їх в один рівень.
  5. Зверху розлейте томатний соус або пасеровані помідори.
  6. Закрийте мультиварку кришкою і встановіть режим «Тушкування» або «Пароварка» на близько 40-45 хвилин, або за вказівкою вашої моделі мультиварки.
  7. Після завершення готування, дайте голубцям трохи остинути, а потім подавайте гарячими з соусом з мультиварки.

Цей метод готування дозволяє приготувати смачні і ніжні голубці без додаткових зусиль. Насолоджуйтеся вашими гарячими голубцями з мультиварки!