Бендерики з м ясом рецепт

Ось простий рецепт для приготування бендериків з м’ясом:

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 2 склянки пшеничної муки
  • 1 яйце
  • Пів склянки теплої води
  • Пів чайної ложки солі

Для начинки:

  • 300-400 гр м’ясного фаршу (яловичини, свинини або курячого фаршу)
  • 1 цибуля (нарізана дрібно)
  • 2 зубчики часнику (розчавлені)
  • Сіль і перець за смаком
  • Олія для смаження

Інструкції:

  1. Для приготування тіста змішайте муку з сіллю у великій мисці. Додайте яйце і теплу воду. Почніть змішувати і вимішувати тісто до однорідної консистенції. Якщо тісто занадто липке, додайте трошки більше муки. Сформуйте тісто в кулю, закрийте його чистою серветкою і залиште на 30-40 хвилин для відпочинку.
  2. У сковорідці розігрійте олію. Додайте нарізану цибулю і смажте до золотистого кольору. Додайте розчавлений часник і смажте ще кілька секунд до виходу аромату.
  3. Додайте м’ясний фарш до цибулі та часнику. Смажте фарш, регулярно помішуючи, до готовності. Під час смаження додайте сіль і перець за смаком. Після смаження вийміть фарш з плити і залиште його охолонути.
  4. Розігрійте сковорідку або гриль. Розкатайте тісто на пласт товщиною близько 3-5 мм. Виріжте з тіста круглі або прямокутні шматочки.
  5. На кожному шматочку тіста розташуйте трохи начинки з м’яса. Згорніть тісто так, щоб воно злегка перекривало начинку, і виріжте або зробіть невеликі отвори на верхівці для того, щоб пара могла виходити під час приготування.
  6. Поставте бендерики на розігріту сковорідку або гриль і смажте з обох сторін до золотистого кольору.
  7. Готові бендерики з м’ясом подавайте гарячими, можна прикрасити свіжою зеленню або соусом за вашим смаком.

Це простий і смачний рецепт для бендериків з м’ясом, який можна приготувати вдома. Насолоджуйтеся смаком!