Банош з бринзою рецепт

Ось простий рецепт приготування баношу з бринзою:

Інгредієнти:

  • 1 склянка кукурудзяного борошна
  • 2,5 склянки води
  • 200 г бринзи (розсувна або нарізана на кубики)
  • 100 г сала або бекону (нарізте на кубики)
  • 1 цибуля (нарізана)
  • 2 столові ложки олії (оливкова або рослинна)
  • Сіль і перець за смаком
  • Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кроп, базилік)

Інструкції:

  1. Вимийте кукурудзяне борошно у мисці і додайте до нього воду. Помішуйте, щоб утворити рівномірне тісто без грудочок.
  2. Влейте воду в резервуар мультиварки. Увімкніть мультиварку у режим «Варення» або «Пароварка» і доведіть воду до кипіння.
  3. Покладіть кукурудзяне тісто на пароварку мультиварки (якщо вона має таку функцію) або на пароварочний кріплення, що йде в комплекті.
  4. Варіть тісто на парі протягом 30-40 хвилин, прикривши кришкою мультиварки. За цей час тісто повинне стати готовим та пухким.
  5. Під час варіння тіста, обсмажте кубики сала або бекону на сковорідці до золотистого кольору.
  6. Додайте нарізану цибулю до сала або бекону та продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м’якою і прозорою.
  7. Після того як тісто готове, вийміть його з мультиварки і перемістіть у велику миску.
  8. Додайте до тіста нарізану бринзу та обсмажене сало з цибулею. Помішайте, щоб всі інгредієнти добре змішалися і бринза розтопилася.
  9. Перед подачею залийте банош олійною олією або розтопленим вершковим маслом.
  10. Подають банош з бринзою гарячим, прикрасивши свіжою зеленню, наприклад, петрушкою або кропом.

Цей банош з бринзою стане смачним і задовольнить ваші смакові пристрасті! Насолоджуйтеся!