Ось простий рецепт приготування баношу з бринзою:
Інгредієнти:
- 1 склянка кукурудзяного борошна
- 2,5 склянки води
- 200 г бринзи (розсувна або нарізана на кубики)
- 100 г сала або бекону (нарізте на кубики)
- 1 цибуля (нарізана)
- 2 столові ложки олії (оливкова або рослинна)
- Сіль і перець за смаком
- Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кроп, базилік)
Інструкції:
- Вимийте кукурудзяне борошно у мисці і додайте до нього воду. Помішуйте, щоб утворити рівномірне тісто без грудочок.
- Влейте воду в резервуар мультиварки. Увімкніть мультиварку у режим «Варення» або «Пароварка» і доведіть воду до кипіння.
- Покладіть кукурудзяне тісто на пароварку мультиварки (якщо вона має таку функцію) або на пароварочний кріплення, що йде в комплекті.
- Варіть тісто на парі протягом 30-40 хвилин, прикривши кришкою мультиварки. За цей час тісто повинне стати готовим та пухким.
- Під час варіння тіста, обсмажте кубики сала або бекону на сковорідці до золотистого кольору.
- Додайте нарізану цибулю до сала або бекону та продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м’якою і прозорою.
- Після того як тісто готове, вийміть його з мультиварки і перемістіть у велику миску.
- Додайте до тіста нарізану бринзу та обсмажене сало з цибулею. Помішайте, щоб всі інгредієнти добре змішалися і бринза розтопилася.
- Перед подачею залийте банош олійною олією або розтопленим вершковим маслом.
- Подають банош з бринзою гарячим, прикрасивши свіжою зеленню, наприклад, петрушкою або кропом.
Цей банош з бринзою стане смачним і задовольнить ваші смакові пристрасті! Насолоджуйтеся!