Банош в мультиварці

Ось простий рецепт приготування баношу в мультиварці:

Інгредієнти:

  • 1 склянка кукурудзяного борошна
  • 2,5 склянки води
  • 100 г сала або бекону (наріжте на кубики)
  • 1 цибуля (наріжте)
  • 100 г твердого сиру (наріжте на кубики)
  • Сіль за смаком

Інструкції:

  1. Вимийте кукурудзяне борошно у мисці і додайте до нього воду. Помішуйте, щоб утворити рівномірне тісто без грудочок.
  2. Влейте воду в резервуар мультиварки. Увімкніть мультиварку у режим “Варення” або “Пароварка” і доведіть воду до кипіння.
  3. Покладіть кукурудзяне тісто на пароварку мультиварки (якщо вона має таку функцію) або на пароварочний кріплення, що йде в комплекті.
  4. Варіть тісто на парі протягом 30-40 хвилин, прикривши кришкою мультиварки. За цей час тісто повинне стати готовим та пухким.
  5. Під час варіння тіста, обсмажте кубики сала або бекону на сковорідці до золотистого кольору.
  6. Додайте нарізану цибулю до сала або бекону та продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м’якою і прозорою.
  7. Готове тісто вийміть з мультиварки і перемістіть у велику миску.
  8. Додайте обсмажене сало з цибулею до тіста та додайте нарізаний твердий сир. Помішайте, щоб всі інгредієнти добре змішалися.
  9. Перед подачею залийте банош оливковою олією або розтопленим вершковим маслом.
  10. Подають банош гарячим, прикрасивши свіжою зеленню, наприклад, петрушкою або кропом.

Смачного! Насолоджуйтеся цією смачною та ситною стравою!