Крем до бісквіта

Ось простий рецепт крему для бісквіта:

Інгредієнти:

  • 200 г масла (кімнатної температури)
  • 200 г цукру-пудри
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту або цукру
  • 2-3 столові ложки вершкового молока або сметани (за бажанням)
  • Лимонний або апельсиновий сік (за смаком)

Інструкції:

  1. У великій мисці збивайте м’яке масло за допомогою міксера або кухонної машини до стану пухкого та пом’якшеного крему.
  2. Додайте цукор-пудру та ванільний екстракт (або цукор) до масла та продовжуйте збивати до однорідності та м’якості крему. Це зазвичай займає близько 2-3 хвилин.
  3. Якщо крем здається занадто густим, можна додати трошки вершкового молока або сметани і продовжити збивати до досягнення бажаної консистенції.
  4. Після цього додайте лимонний або апельсиновий сік за смаком. Цей крок не обов’язковий, але додасть свіжості та аромату вашому крему.
  5. Готовий крем можна використовувати для начинки бісквітів, тортів або як покриття для масляного кексу. Холодіть крем до використання, щоб він зберігав форму.